Talli

Sisäkorkeudeltaan lähes 6 metriä korkea, ilmastoitu ja avara tallirakennus takaa paljon ilmatilaa hevosille. Karsinat ovat reilun kokoiset ja käytössä on purukuivitus. Suuressa osassa karsinoita on isot kalteroidut ikkunat. Talli jakautuu kahdelle erilliselle, 3 metriä leveälle käytävälle ja karsinoita on yhteensä 24 kappaletta. Osa karsinoista on isoja kameravalvottuja varsomiskarsinoita.

Tallista löytyy kaksi reilunkokoista pesupaikkaa ja kengityksiä ja muita toimenpiteitä varten erillinen hoitopaikka, jossa saat omaa tilaa varaamatta käytäväpaikkaa hoitotoimenpiteiden aikana. Tallissa on kaksi satula- ja varustehuonetta, kuivaushuone ja pakastin kylmäsuojia varten.

Tallitupa

Tallitupa on viihtyisä ja lämmin tila, jossa on kunnollinen keittiö, wc ja suihkumahdollisuus. Tallituvassa on myös takka, joka talvisin lämmittää palelevaa ratsastajaa 🙂

Tarhat, laitumet ja tallialueet

Tarhat ovat hiekkapohjaiset, yhden tai kahden hevosen tarhoja. Hevoset tarhataan omistajan toiveen mukaan joko yksin tai pareittain. Tarhausaika on noin 07:30 – 18:30.

Kesäisin on mahdollisuus päästä laitumelle, tamma- tai ruunalaumaan. Kesällä hevoset ovat ulkona tai sisällä yöt hevosenomistajan toiveiden mukaisesti.

Maastoilumahdollisuuksia on kohtuullisesti. Hiekkateitä, ratsastuspolkuja sekä metsäpolkuja. Syksyisin sänkipellot ovat käytettävissä.

Kenttä

Kenttä on iso, 55x32m, säännöllisesti hoidettu ja hyvin valaistu. Kentältä löytyy myös hyvä estekalusto ja kentälle voi tuoda halutessa omia valmentajia.

Tallin esittelyvideo